söndag 6 september 2009

en söndag med halsont - aj!

mamma fick svar på ytterligare prover och cancern har inte spritt sej till organen, utan det sitter "bara" i skelettet och det är tydligen bra. puh!

var på ögir igår kväll med bea å johanna. vi åt en gudomligt god buffé och lyssnade sen till lite skönsång med lina adolphson. tyvärr så va d lite för mkt jazz men hon har ju en fin pipa så d gick an ändå. hon gjorde bla edit piafs låt "la vie en rose" alldeles fantastiskt! kroppshåren stod rakt upp!

fick dock jädrigt ont i halsen under kvällen så d bidde en tidig kväll. tittade inte riktigt klart på d hela utan for hem å sussade. roger sov inte så sött som jag ty han hade vaknat flera ggr av att ja andats på honom....till saken hör att jag åt HUR MKT VITLÖK som helst på ögir...d va sååå gott!! men d tyckte inte roggan..hihi..

idag har d inte blitt många knop. skulle ha ätit mat på styrmansgatan men de ville ej att ja skulle komma m halsont. ist fick ja besök av åsa å hennes brorsbarn; söta alexander. en riktig liten charmör. och pratkvarn...

ska ta å vila lite on da sofa. måste ju va kurant i morrn då ja ska jobba. inget halsont tack!

Inga kommentarer: