onsdag 23 september 2009

Mittwoch

mitt-i-veckan. onsdagen s nart till ända å d känns skönt. har varit såå trött idag men dva iaf inte lika illa som igår. då slocknade ja direkt e jobbet å sen direkt efter idol å vaknade inte förrän klockan ringde i morse kl.7.
mådde illa å kände mej allmänt nere. den som sa att d e en dans på rosor att vara gravid hade totally wrong! mitt humör bestämmer jag inte längre över. d far hit å dit som d vill. upp å ner å runt å fram å tillbax å ja hinner knappt m själv. inte konstigt då att roggan inte fattar ett jota..
men d ska visst gå över. så småningom...undrar bara när det där "så småningom" infaller.....

har mailat en del m en kompis som väntar sitt första barn i november å hon har å har haft samma känslo-bergochdalbana å d e ju skönt att höra att man inte e solokvist i detta weirdo beteende..
om illamåendet släppte så vore d ju sååå mkt bättre. men d får ja väl oxå dras med ett tag till enligt tidningar, nätet å vänner. tur iaf att d inte e varje dag...

på jobbet gick d rätt bra idag. hade samtal m en av de lärarna som ja jobbar med å d va skönt att få prata av sej lite å förklara att de arbetar efter ett sätt som ja e helt främmande inför å att ja därför har svårt att veta var å när ja ska sätta ner foten i klassrummet m de stökiga barnen. för mej funkar d inte bara att uppmuntra, d måste finnas en fostran nånstans å vad som e rätt å fel.

den långe mannen jobbar på bion ikväll så vi ses inte förrän 2morrow. kan tänka mej att han tycker att d e ganska skönt att få lite space en kväll så han sliper ,ina humörsvängningar. av nån konstig anledning, som ja inte tänker forska i, så har ja mått prima på helgerna då vi e lediga ihop å d känns skitbra!

nu e d kurrigt i magen så ja måste nog ta tag i matbiten.
baj baj

Inga kommentarer: