måndag 17 april 2017

Lek is da shit

Under påsken så har jag å Tedde umgåtts en hel del m min barndomsvän Stina å hennes pojkar. Stina bor i England sen snart tjugo år sist vi sågs var när Tedde var några månader.
Hennes yngsta Leo e ett år äldre än Tedde å de famn varann direkt. Leo pratar bara engelska å Tedde bara svenska men jösses så de pratat m varann! De har tjattrat ikapp å skrattat. Så himla härligt.
Idag på em så var de ut på innergården å spelade fotboll å rätt som d e så e d sex ungar som spelar. Jag blev så glad inombords att ögonen tårades.
Sekunden efter kommer Tedde inspringandes å säger att han fått nya kompisar å att en av dem fastnat i ett träd å att jag måste hjälpa honom. Sagt å gjort, på m skor å jacka å sprang ut å mkt riktigt; i ett träd halvhänger en pojke som fastnat m skon i en trädklyka.

Påskhelgen annars har varit både fin å ful. Vi har som.sagt umgåtts mkt m Stina å hennes boys. På påskaftonen var vi på middag hos fam Oskarsson. D va knytis å d bidde ett smarrigt påskbord m fina vänner.

Vår bröllopsdag var jobbig. D e som om att hjärnan snöar in på ledsamheten å d e svårt att komma ur den snurren. Stretar vidare.

I morrn e d jobbdax igen. Inte riktigt redo för d. Skulle behöva lite mer ledighet.

Inga kommentarer: