lördag 20 juli 2013

mitt i semestern

så har vi utflyktat ett par dar. vi for t e-tuna zoo i onsdags å där mötte putte upp oss till teddes stora glädje.
djurparken va skitskoj å d va mkt udda djur där.
maten va inte så fantasifull men vi blev mätta.
solen visade sej från sin bästa sida å d va lite fuktigt (läs blött) på ryggen. klagar dock inte. d e denna underbara värme jag lääängtat efter ända sen förra årets katastrofala sommar.

for sen vidare t köping å till teddes morfar tillika my father.
vi åt kebabpizza m putte å lotta. gott skit as usual!

vi speedade sen runt å träffade lite people tex. annika, bea, cindy, elin, sigrid, johannes, zeke, anneli å tony.
vi hade 2 sköna dagar i staden som sover. vi slöade lite i trädgården, åt å fikade gott å så igår em så for vi, efter ett besök hos putte där vi spanade in hans 3D-tv å hans ödla johanna, hem till råcksta igen.

vi tvättade å donade lite å sen slöade vi i sköna soffan resten av aftonen.

idag har jag packat om inför gotlandsresan å d ska bli skoj att få komma iväg. vi har några grejer som vi tänkt att vi ska hinna med att se å dessutom ska vi hälsa på elin å hennes familj.

just idag har jag en liten down-dag. känner mej lite trött i kroppen å lite sådär låg. vet inte riktigt va d beror på. kanske inte nånting egentligen. en pruttdag kan man ju ha iaf, utan orsak.

när ja va i köping så var jag å en vän å hälsade på en gemensam vän som inte mår så bra. vi försökte att peppa å mkt av d vi sa till henne kan man ju behöva höra själv emellanåt. som att fokusera på d som e bra. att inte fundera så mkt på sånt som e negativt. man ska tydligen bryta en negativ tanke redan efter 5 sek annars får den fäste. nåt att tänka på. jag e ju en hejare på att fastna i negativa tankemönster ist för att se d som e bra å d som får mej att må bra.
saker som man inte kan styra över, varför ska man ödsla tid på att tänka på sånt? bortkastad tid.
positiv påfyllning, positiv feedback, glada saker å fina vänner. d e inte så mkt mer man behöver.

kanske skulle man stanna upp lite oftare å verkligen reflektera över vad man har i sitt liv snarare än att tänka på sånt man saknar.

lyckofokus.

Inga kommentarer: