söndag 12 september 2010

morr

när lilleman äntligen sover hela nätter igen, då rasslar d till i brevlådan kl.02.38 å DN dimper ner m en jävla smäll på hallgolvet. efter 40 min av "klarvakeneht" gav jag upp å sitter nu i vardagsrummet m en stycken dator i knät. morr. dubbel-morr. ja jag drar tom till med en trippel-morr.

var t furusund å hälsade på hos susanna å stephan. den sistnämnde hade bakat inte minder än 8 sorters kakor å de var himlans smarriga! speciellt en m jordnötskräm...den åt jag inte bara en av...hihi...

på vägen dit stannade vi till vid ett litet väghak som jag tror hette nåt i stil m fyrvaktaren. där gömde sej, till vår förvåning, sveriges trevligaste personal. så där lite lagom snurriga, bjussade på smarriga pepparkakskolor, skämtade å bara var sååå himla trevliga. mer sånt t folket!
blev väldans förtjust i de däringa kolorna så jag köpte med mej en bunt. smakade som att äta pepparkaksdeg men man slapp magontet... (ja ty man kan få väldans ont i magen om man äter mkt av degen då man bakar...)

idag söndag kommer pappa å patrik upp på besök. de ville bli klippta å så träffa lilleman. :O)

nehej, ska man ta å försöka sova igen då. har inga större förhoppningar om att d kommer att gå dock. kanske fel inställning?????

Inga kommentarer: