söndag 12 september 2010

zzzeg zzzöndag

pappa å lillebror putte har varit här. fick mammas symaskin så nu har min gamla rosa fått åka ut. sved lite att tjonga iväg den för den e ju sååå rosa å fin men men. en maskin som krånglar å hackar e inte så mkt å ha.

vi fikade å sen åt vi korvstroganoff å ris. mums!
de tyckte att lillen växt mkt på en månad. när man ser honom varje dag så ser man ju inte d på samma vis mend e klart att han måste ha växt!

de for hem på em å då somnade hela fam thorell goglund en stund. hade behövt sova lite mer efter den pruttnatt som var. roger å teodor har farit iväg t willys för att handla lite. kanske man skulle passa på å sova en stund nu ist.

lite segt att inte ha varit utanför dörren på hela dan. kanske skulle ta å gå ut m soporna...hihi...

saknar mkt idag. blir ofta mer av den varan då vi träffats i familjen. d e lixom nåt som saknas. en stor bit. försöker att inte tänka på d för mkt för den där ångesten som nästan tar musten ur en, gör så ont. emellanåt e d hanterbart men rätt som d e kommer d över en i 120 å fullkomligt knockar en ur banan. den där paniken som infinner sej då man inser att d e på riktigt å att jag aldrig mer kommer att få se mamma eller än mindre höra mammas röst, den kan jag skänka bort. skulle tom kunna betala för att bli av m den.
ska till psykologen i morrn igen men roger har nåt viktigt på jobbet så teodor måste följa med mej. tror inte att d kommer att ge så mkt tyvärr att ha honom med. men men.

Inga kommentarer: