tisdag 16 september 2014

idiot rent ut sagt!

du säger att du inte är rasist. du säger att du värnar om alla människors lika värde.
i sd´s partiprogram står att läsa om viktigheten av kärnfamiljen. ett barns rätt till en mamma och en pappa. du likställer homosexualitet med pedofili. som nåt onaturligt. min fråga till dej är; hur kan ömsesidig kärlek mellan två personer vara fel? oavsett kön så är väl ändå kärleken det största?
när en hbtq-individ blir nedslagen för sin läggnings skull. är det en form av demokrati? demokrati innebär att alla har rätt att göra sin röst hörd. innebär det då på individnivå, att göra en annan människa illa? i min värld kan det aldrig vara en form av demokrati.
jag blir så innerligt och vansinnigt ledsen över att läsa såna ord. mitt huvud och hjärta kan inte ta in hur ett sånt hat inför en annan människas kärlek kan finnas. det övergår mitt förstånd och nånstans är jag nog glad över det. jag önskar att tex min bror kunde få knalla hem en sommarnatt utan att behöva bli nedslagen pga hans läggning. är det en orimlig önskan?
dessa föräldrar som avsäger sej sitt föräldraskap pga barnets läggning. kom igen nu!
och så detta med tron. gud can kiss my ass!! om du på fullasta allvar tror att den du kallar gud skulle förneka en fin människa himmelriket, då är du på riktigt ute och cyklar. jag tror inte på någon gud men hade jag gjort det så hade jag varit till 100 % övertygad om att den guden hade älskat oavsett läggning. vad är det annars för vits med att ha en gud? en gud som väljer ut vem hon ska ödsla sin kärlek på?? bullshit!
människorna som flyr hit till vårt land från krigszoner, jag tror inte att de flyr för skoj skull. jag tror på fullaste allvar att de flyr för att rädda sitt liv, rädda sina barn och för att försöka få nån form av framtid och trygghet. jag tror på fullaste allvar inte att folk flyr hit för att de får höga bidrag å pga det aldrig mer behöver arbeta för sitt livsuppehälle. kom igen nu! visst, fubbare finns det över allt, tom vi fina svenskar fubbar, men dra för 17 inte alla över en kam!

så till årets val. 13 % röstade på sd. det är tydligen var åttonde människa läste jag nånstans. det är fucking skrämmande! visst, du är besviken på att integrationen inte blivit så bra som du ville. men att rösta på sd?? kom igen! vad är du för en idiot!!!!!

Inga kommentarer: