tisdag 16 september 2014

Kristoffer Appelquists viktiga ord

Jag tycker att det är lite för mycket skrämselpropaganda i rörelse just nu. Min uppfattning är att de flesta politiker menar väl. Risken är mycket liten för att ett enskilt parti skall få egen majoritet och vår representativa riksdag har en tendens att dämpa de värsta stolligheterna.

Om så du och hela din släkt så röstar på KD så kommer det inte bli förbjudet med abort eller popmusik, det kommer inte att bli lag på kristen gympa i skolan eller förbjudet för bögar att spela dragspel. Rösta på KD om du vill.

Bara för att du röstar på Sossarna så kommer inte hela restaurangnäringen gå åt helvete eller alla företag flytta utomlands. Pysselsättnings-jobben kommer varken bli fler eller färre än vad de är nu och det blir inte lag på att alla ska röka gul blend och hellre sitta på fackmöten än att jobba. Rösta på Sossarna om du vill.

Vänsterpartiet? Dom kommer inte att lyckas förstatliga varken McDonalds eller Jordbruket. Det blir ingen planekonomi eller förbud mot att sälja rullstolar. Det blir inga stora marschövningar på Järntorget i Göteborg. Ekonomin kommer inte att rasa samman. Rösta på Vänsterpartiet om du vill.
Centern. Dom kommer inte att privatisera varken Försvarsmakten eller polisen. Alla måste inte gå i gummistövlar och lukta bajs bara för att du röstar på dom, alla måste inte heller knarka med Alexander Bard på Stureplan. Känns det rätt så lägg din röst här!

Folkpartiet. Nä, han kommer inte att tvinga barnen att göra armhävningar om de inte äter upp sitt lapskojs. Läskunnigheten kommer inte helt att försvinna. Vi kommer inte omedelbart att skicka stora trupper till Irak som nya Nato-medlemmar. Rösta på FP om du vill.

Chemtrails? Jag tror inte att de kommer att lägga all sin energi på Foliehatts-teorier, jag tror inte att de kommer att förbjuda alla bilar, bussar eller flygplan. Alla måste inte ha kofta och skägg på sig och alla måste inte ha cykelhjälm på föräldramötet. Rösta du på Miljöpartiet om du vill!

Moderaterna. Nä, dom kommer inte tillåtas ge bort hela den offentliga sektorn till sin Djursholmskompisar. Man kommer inte att slå ihjäl förortsbor eller helt ta bort skatten på jaktvapen, årgångsviner och parfym. Rösta du på Moderaterna.

F!? Det blir ingen straffskatt på att stå upp och kissa. Det blir inte skottpengar på äldre män som hålls föreläsningar om allt i tid och otid (tyvärr). Det blir sannolikt inte förbjudet att använda orden "han", "tillväxt" eller ens "borrmaskin". Rösta du på F! om det känns bra.

SD. Tredje världskriget kommer inte att bryta ut om du röstar på SD. De kommer inte omedelbart att införa obligatorisk folkdräkt i skolan eller lagstifta om att man måste kunna se vad "tavlorna föreställer".
Men i deras partiprogram görs det skillnad mellan folk och folk. Man tillerkänner sig ideologin "nationalism" som historiskt sett har visat sig fungera dåligt. (googla). Man menar att det vore bättre "att hjälpa flyktingarna på plats" än att låta dom komma hit. En mycket orealistisk lösning.(googla) Man pratar om vad det "kostar" att stötta människor som flytt från Krig.
Lägger man till att en FÖRKROSSANDE MAJORITET (googla) av SD:s kandidater öppet eller i smyg uttryckt sig FRUKTANSVÄRT RASISTISKT. (googla) så kan slutsatsen inte bli någon annan än att:
Sverigedemokraterna är rasister. Och därmed: Om du röstar på Sverigedemokraterna så röstar du för rasism.
Om du vill protestera mot idiotiska Stockholmarjävlar som tror att den där pissluktande Slussen är ett av jordens sju underverk, att man är nynazist om man inte äter surdegsbröd, att man är ett low life om man kör A-traktor eller äter kok-korv, vill du protestera mot att välfärden sviker, att du och dina vänner har det tufft? Vill du vara tydlig med att du inte accepterar vilken jävla medeltida kvinnosyn som helst?
Gör det! Protestera järnet! Men INTE genom att rösta in rasister i riksdagen.
För visst, de kommer inte lyckas få igenom särskilt mycket av sin politik. Det kommer de andra att se till.
Men, de kommer fortsätta att sprida en väldig massa rädsla.
När vi blir rädda så blir vi farliga för varandra (googla).

Inga kommentarer: