torsdag 28 maj 2009

blött å tvätt

regn regn regn.. när skall detta blöta ge upp?? d e iaf inte kallt så man får vällan va glad för d lilla..

har haft fröken bea på visit. vi sörplade kaffe å åt budapestbakelse. inte alldeles tokigt. sen bidde d en liten prommis i ösregnet. skönt å få lite fresh air men inte lika skönt för tån.

tvättar för fullt å ja å torkrummet är lika sams som förra gången.... fattar inte ett dugg..trodde vi levde på 2000-talet...

fick ett just litet foto på lilla alva som sussar så sött...cute as candy! lik mej. ja på pricken faktiskt!! ;)

försökte boka bord på bishop men de tog inte bokningar på helger....den här stan blir bara mer å mer förståelig..va till mat öppet för å köpa glutenfritt fikabröd. fick då veta klart å tydligt att de minsann inte har d för förr när de beställde d så va d ingen som handlade så d bidde gammalt. jaha..och? e d mitt problem??
så skulle ja köpa förköp t grisfesten på kiosken. nähej, d gick inte heller ty de tog inte kort...PÅ EN KIOSK SOM E ATG-OMBUD!!! stum av förvåning gick ja vidare. behöver ja säga att dessa 2 ruggiga ställen inte kommer å få nåt mer besök av lilla mej???!! nä tänkte väl.
så skulle ja boka bord för oss tills på fredag men d fick man icke! bara på vardagarna....ja då förstår ja att d e rush å att man måste boka för å få plats..NOT!
sånt häringa gör att man längtar hem till civilisationen. där e d alltid öppet å man kan alltid få tag i allt. och mer därtill....

nehej, the wash is calling my name....

Inga kommentarer: