fredag 29 maj 2009

SOL!!!!! :)

SOLEN SOLEN SOLEN!! om ja va liiite vigare skulle ja göra en saltomortal av glädje men m en lite stel tå så avstår ja.
d e klarblå himmel. inga vita liddiga så långt ögat kan nå. inga gråa trista så långt ögat kan nå. inget regn så långt ögat kan nå. inget hagel så långt ögat kan nå. å ja e ju faktiskt 1.80 cm över havet så ja kan se ganska långt... :)

sista "lediga" dagen. jobbar på måndag. hoppas att d fina vädret håller i sej. blir så mkt lättare då. och roligare förstås!

läser just expressen på nätet å snubblar över denna artikel...

Lördagen den 30 maj är det för andra året i rad dags för tävlingen Masturbate-a-thon i Ishøj, utanför Köpenhamn i Danmark. Till skillnad från förra året är det nu möjligt för onanerande danskar att sätta rekord ibland annat uthållighet och flest antal orgasmer. Det tävlas också i hur långt man kan spruta och nytt för i år är precisionssprutningen, där de tävlande ska försöka pricka en måltavla som antingen hänger på väggen eller ligger på golvet.

En fråga som dök upp under förra årets onanimaraton och som är relevant när det tävlas i dessa grenar är om man kan vara helt säker på att antalet uppnådda orgasmer verkligen stämmer och inte är fejkade. Förra året rapporterades att en kvinna vid namn Pernille uppnådde 94 orgasmer under tävlingen.

- Vi har kontrollanter i varje rum, där det onaneras, och när det gäller Pernille så är hon mycket unik i sin förmåga att komma igen och igen men det går inte att utesluta att det går att fuska, säger Pia Struck, sexualvägledare och arrangör, till ekstrabladet.dk.

Onanisterna får betala 400 kronor för att delta, dessa pengar går sedan till Sex&Samfund och Aids Fonden som kämpar för sexuell trivsel och sexuella rättigheter, skriver ekstrabladet.


ja va säger man? d finns visst ingen hejd i påhittighet då d gäller tävlingar...

lagade sååå smarrig mat igår kväll lagom till roggan kom hem från jobbet. ugnsstekt pestofylld kyckling inlindad i bacon. ris, tomat-och löksallad å en egengjord örtdressing serverades till detta. d bidde såååå gott om ja får säga d själv. å d får ja ju!!

va sen iväg å inhandlade lite food till grillfesten på lördag. d bidde fläskfilé som skall marineras, en färdig grillpotatissallad å så skall d swischas ihop en egen klar potatissallad till den långe mannen m lite feta å soltorkade tomater. d blir nog mumma! d e bara ett besök på bolaget som behövs så d fix å färdigt!!

carro, magnus å 2 av deras bekanta kommer ikväll å vi ska mumsa i oss lite -förhoppningsvis- gott käk på bishop arms. kl. 23 skall vi ställa oss på fd busstorget å spana in teijo när han trummelitrummar tillsammans m dwine. hoppas d låter bra!

magen kurrar nu så högt så den nästan överröstar televisionsapparaten... får ta å göra nåt åt d..

Inga kommentarer: