måndag 4 maj 2009

braiga saker

första måndagen som förlovad å d känns bara bra..hihi
vi firade förlovningen i fredags i hufvudstaden m en underbar middag på odenplan på vår favvorestaurang. servicen va som alltid helt amazing å likaså maten. man bli nästan tårögd av att äta den goda födan...smälter i munnen å lixom porlar ner i halsen. vi tog förrätt å huvudrätt å tanken va att vi skulle äta efterrätt men eftersom vi fick extra stora portioner så fick vi inte i oss en enda smula till. d bidde istället lite baileys å konjak till kaffet. men d gick finfint d me!

lördagen spenderade vi ute i barkarby. solen sken å d va ljuvligt att storsa omkring m betoning på strosa för inte går d undan inte m den omlindade kycklingklubban, läs foten...

lördag afton spenderade ja i glada flickor å en pojkes sällskap; va på middag hos bella å anders tillsammans m åsa. en himla mysig afton m många å långa diskussioner, både glada å allvarliga.
mannen va på bob dog på cirkus. mötte sen honom på östra så fick fick sällis hem.

söndagen spenderade vi i täbban. vi satt ute på gräsmattan vid fontänen å åt varsin kebabsallad i solen. mumma!

aftonen tillbringade vi på cirkus, andra kvällen för den långe mannen, å där njöt vi av en timme med glasvegas. riktigt riktigt bra! de drog en cover på "be my baby" å den va ruggigt bra!
florence valentin va förband å d va en mkt glad överraskning. very good indeed!!
foten va dock inte så glad på mej efteråt. inte min bästa idé att gå på konsert en vecka efter operation men d gick ju å sitta å vila fossingen.

idg for vi t köping igen å på vägen ut ur stadda så hälsade vi på höggravida jessie. jisses en sån kula hon fått nu! d va fascinerande å sitta å titta på buken som emellanåt gick som i vågor pga av vademecum. d e nog en liten foot ball player där inne. inte så många dar kvar nu tills vi får möta den lille sparkaren...

1 kommentar:

Unknown sa...

Nämen, har du gått å blivit förlovad?! Va roligt!!
Grattis i masser :-)