torsdag 29 oktober 2009

satans sjukdom

pappa kom t v-ås vid halv 1 å då va full fart i mammas rum. hon hade fått som ett epileptiskt anfall m kramper och ett tag var hon borta. blodtrycket föll och de fick igen som helst respons. hon hade alltså kunnat dö.
de misstänker att det kan vara sjunten, som hon fick inopererad förra veckan, som trycker mot något vilket kan ge dessa anfall. de skulle göra en akutröntgen, skicka plåtarna t uppsala och sen blir hon troligen flyttad t uppsala igen för en ny operation.
detta betyder att cellgiftsbehandlingen skjuts upp ännu en gång eftersom de ej kan börja med den så länge hon mår som hon gör.

har haft mamma i tankarna hela dan idag å gråten har inte varit långt borta. när pappa ringde så brast det igen. en förändring skulle jag gärna vilja ha just nu. en förändring till det bättre.

mamma hade varit lika snurrig idag som igår. hon hade pratat vidare om danne å annas bröllop. så hade hon somnat en stund å när hon vaknade sa hon till pappa att titta på tv-skärmen för där var det kort på henne. pappa undrade m inte ha oxå var med på kortet men fick till svar att; "tok heller de tar ju bara kort på mej."
hon hade börjat att må illa, få svettningar å huvudvärk å sen kräktes hon å så släppte värken. d e ju som att d e nåt som sitter i huvudet. nåt e iaf fel. jävligt fel.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag var där när det hände,, det var fruktansvärd att se henne. Jag grät när jag stod bredvid och ropade hennes namn för att få kontakt.