måndag 18 april 2011

en solig helg

har inte lagt över bilder än så d får bli ett inlägg utan nya pics.

i fredags firade vi vår första bröllopsdag, en dag för tidigt eftersom vi skulle t köping. vi åt gott å drack ett smarrigt amarone-vin. skulle beställa d supergoda vinet boxhead men d hade slutat att tillverkas. morr.
(roggan blev överförtjust i sin present å tog den på med en gång.)

på lördan for vi t köping. stannade först t hos sabine, palle å evelina å lämnade ö lite babypaltor.

sen bidde d 11-fika på kondis. varmt men trevligt.

for så t far å där åt vi lite mat å sen blev d en prommis i solskenet. vi gick förbi mamma grav å den var finfin m tulpaner, rosor å påskliljor.

vid halv 5-snåret gick jag å teodor t bea å robert å där blev vi kvar till sju. patrik å lotta kom oxå förbi å lotta hade m sej kläder t teodor som hon köpt i ullared. very nice!

teodor slocknade kvart i sju å sov sen hela natten. vaknade kvart över 6. lite för tidigt men ok.

(roggan var på gp hos peter g så han såg vi inte så mkt av. han sussade i källaren så vi hörde inte heller hans fyllesnarkningar...hihi)

på söndag fm gick jag å pappa t teodors gammelfarmor å hälsade på. en snabb fika å sen hem igen. patrik å lotta kom ö på en fika oxå.
roggan kvicknade till å vi lunchade m pappa innan resan bar av hemåt.

vid 3-tiden va vi hemma i råcksta å då va d strålande sol så vi packade bara upp å sen tog vi en prommis t ett snabbmatshak som roggan upptäckt på en av sina strapatser. vi åt varsin kebabtallrik å den va riktigt smarrig!
en prommis hem å sen va d kväller.

Inga kommentarer: