söndag 24 oktober 2010

att leva och dö som joe strummer

pappa kom till oss igår strax innan lunch. vi åt god mat å sen for jag å roger in till city. en em å afton på tu man hand var precis va vi behövde.

vi strosade lite i city, underligt att gå utan barnvagn dock...

jag fick köpa mej inte mindre än 2 klänningar. tack roger!hittade en bild på den ena men icke på den andra.

sen skulle vi äta god middag på restaurang underbar på drottninggatan, en libanes som vi fått rekommenderad. tyvärr så hade vi missat att boka bord så till sluta hamnade vi på ett italienskt hak på vasagatan. bruschetta t förrätt å tapas t huvudrätt för mej å pasta för roger.
mätta å belåtna spankulerade vi t söder å södra teatern. där bidde d ett glas rött resp en öl innan spektaklet började; "att leva och dö som joe strummer" med marcus birro å wayne hussey. mats någonting var oxå med å spelade gitarr å sjöng. d va en himla bra afton å birro bjöd verkligen på sej själv å sina tillkortakommanden.

han pratade bla om att han avskytt "de vanliga" å kallade dem för "roger". d va så skoj för oss å vi fnittrade mkt i salongsmörkret.
birro signerade sin bok, med samma titel som aftonen, å jag bad honom didikera den till min man roger. oj va han skrattade! singaturen bidde så här:
fick oxå lov att ta en bild på honom.




jag är mycket nöjd med rogers å min "egna dag". lite shopping, god mat å god dryck å en bra föreställning som avslut.

när vi kom hem så möttes vi av en trött morfar. teodor hade gråtit å skrikit om vartannat väldigt mkt å till slut somnat.
vi åt varsin macka, pratade lite å sen slocknade vi.

hade inte trott att vi skulle få sova hela natten men så bidde d! teodor vaknade vod kvart över sju från att ha sovit från strax efter åtta! vilken kille va!!!

Inga kommentarer: