söndag 2 januari 2011

söndag

efter lunch for vi till ikea. inte d bästa påhittet vi haft. efter att ikea var stängt igår å att dessutom rean e i full gång så kan jag ju säga att vi inte va ensamma i butiken...fick parkera på trädgårdsbutiksparkeringen en bit därifrån ty d va tjockt på parkeringen. vi hittade dock d vi skulle så ja e ändock nöjd m utflykten.

hittade en sida på nätet där man kan räkna ut hur lång ens barn kommer att bli. stämmer de siffrorna så kommer teodor att bli 194,5 cm. jag hade nog gissat på närmare 2 meter eftersom både jag å roggan e långa. ska bli spännande å se huruvida d stämmer el ej...

i morrn ska roggan jobba igen men som tur e så e d mjukstart eftersom d e en 3-dagars vecka. skönt för mej! d e sååå skönt när vi e hemma båda 2. så skulle man alltid ha d. att hela tiden vara 2 att ta hand om knodden. d e verkligen arbete från morgon till kväll. ja med avbrott för fm- och em-lur men d e inte alltid som d e så väldans långa. ibland hinner man knappt sätta sej i soffan innan han e vaken igen. inte mkt t paus å tid för att hämta krafterna igen.

törs knappt säga d men ja e sugen på en jultallrik...

Inga kommentarer: