måndag 28 december 2009

en måndag

ingen bra natt. vaknade flera gånger efter att ha drömt om mammas sista timmar och hur jobbigt hon hade det med andningen. skulle vilja kunna radera det där ljudet.
fick gråta en skvätt i rogers armar och sen kändes det lite bättre.

kl.11 hade vi tid hos tove på bvc. jag fick ta blodprov och urinprov och allt såg bara bra ut. hade gått upp 1 kg men det kan ju lika gärna vara av all julmat...

tove mätte magen och sen fick vi lyssna till bebbens hjärtljud. han/hon vobblade runt så mycket att hon hade svårt att lyssna på hjärtslagen. vobblaren ville inte ligga still alls. men till slut så fick hon fatt i bebben och slagen låg på 150-155. bara bra med andra ord.
ska dit nästa gång om 3 veckor och då är det mätning och lyssning igen.
känns så himla skönt att allt är ok med magen och dess innehåll. vi var ju lite oroliga över att han/hon ska känna av min sinnesstämning och må dåligt med mej men så är det alltså inte. vobblaren får allt den behöver i alla fall, även om jag är mycket ledsen.

åsa, astro och åsas 2 syskonbarn ska komma på eftermiddagsvisit. det blir trevligt. och sen kl.17 ska vi på lady och lufsen-middag hos elin och teijo. tror att det blr en fin eftermiddag och afton.

Inga kommentarer: