söndag 13 december 2009

Still missing

KL.11 var jag, pappa, Patrik och moster berit i kyrkan på gudstjänst. Prästen läste upp avlidna och däribland lilla mamma. Att höra namnen på Kalle 89 år, Berta 92 och sen avslutade han med att säga Siv Gunnel Thorell 59 år, då kändes det om möjligt ännu mer orättvist. Det gjorde ont i hela mej strax innan prästen uttalade mammas namn. Man satt som på helspänn, man visste ju vad som skulle komma. Ändå var det som ett knytnävsslag i magen. Jag ser verkligen inte fram emot nästa gång vi ska till kyrkan. Då är det "på riktigt".
Fortfarande ingen som kan väcka mej.

Jag och Roger hade en finfin lördag igår. Vi fikade med hästgänget, var förbi Forumteatern och spanade in loppisen som var där. Mostrarna stod och sålde lite saker där.
For sen till Västerås för lite julhandel. Hittade ganska mycket av det vi tänkt, resten får vi ta nästa helg.

Kl. 19 for vi hem till Madde och där var Carro, Magnus, Jella, Beti och lilla Zelda. Madde hade bjudit in till glöggafton men det bidde ett smarrigt julbord med alla läckerheter man kunde tänka sej! Och till efterrätt Ris a la Malta. Mumma som 17! Det var himla skönt med en trevlig afton i mysigt sällskap. TACK alla flickor och två pojkar!

Inga kommentarer: