fredag 18 december 2009

fredag at last!

föräldragruppen igår em var riktigt bra. vi var tio par och två tjejer. vet ej om de oxå har sambos eller inte. det är ju inte alltid så att båda kan komma, men vad vet jag. roggan och jag var iaf överens om att gruppen verkar vara bra.

vi fick presentera oss för varann och sen kom en tjej och berättade om och visade bilder på sina 3 månader för tidigt födda tvillingtjejer. det var mycket intressant och samtidigt skrämmande. jag vill inte att vår bebbe ska få för sej att komma ut redan nu, men det känns ändå lite lugnare att veta att om det skulle ske så är chanserna goda att han/hon klarar det.

nästa 3 träffar är i februari och sen är det en sista träff i maj då bäbisarna ska ha kommit.

efter gruppen for vi hem till fam hugo. vi hade med oss julklappar till småtrollen och de lekte heeela kvällen med innehållet i paketen dvs lego.
vi fick mumsig mat; köttbullar, sill, potatis, julskinka och hembakt supermumsigt bröd. och så julmust, icke att förglömma! vi var stinna då vi for hemåt.....

i afton far vi till stockholm för att spendera helgen hos lillebror. vi ska julshoppa lite, se killinggänget på dramaten, äta god mat och njuta av ledighet och få något annat att tänka på för ett par dagar. ser mycket fram emot detta!

Inga kommentarer: