fredag 27 november 2009

mamma

enligt mammas nya läkare, som för övrigt verkar vara en fantastisk människa enligt pappa, så är mammas kropp slut. han tror att det kan röra sej om 2 veckor innan kroppen lägger av.
pappa och fredrik fick prata med läkaren och han var rak, berättade precis som saker och ting är, lindade inte in orden i en massa lull-lull. precis det som vi efterlyst under hela mammas sjukdomsperiod.

satt och pratade med mamma på eftermiddagen. berättade om vårt besök på bvc på morgonen, att vi ska på cats i morgon, att det är första advent på söndag på min födelsedag. sade sen till mamma att jag inte vet hur jag ska kunna klara mej utan henne. under hela tiden har hon legat tyst men nu säger hon; "det är det väl ingen som har sagt att du ska heller."
mammas humor i ett nötskal.

inga-lill kom till lasarettet med fredrik och mamma blev väldigt glad. hennes varma leende kan man inte få för mycket av.

mamma blev plötsligt varm och vi ringde efter en sköterska som kom och tog tempen. hon låg på 38,1. i vanliga fall ligger hon på 36,4 så det är en rejäl höjning för henne. hon fick medicin för det och somnade och svalnade lite efter ett tag.
vaknade till efter ett tag med huvudvärk och fick medicin mot det oxå.

Inga kommentarer: