måndag 9 november 2009

måndag igen

så va d måndag igen. den här helgen ar verkligen runnit iväg i supertempo! har dock gjort en massa trevliga saker men känner att d blitt för lite vila...

vi var hos pappi å firade honom på fars dag igår. han gillade tröjan å strumporna som ja köpt å pulvret för lederna provade han på en gång. håller tummarna för att d kommer att hjälpa.
fick lite gott fika å sen for vi t mammi. marianne å karin va där när vi kom men d åkte strax efter.

mamma hade fått en ny uppblåsbar madrass. jag fattade först inte varför men sen lutade hon sej fram när hon skulle ta ett glas vatten å då såg jag att hon hade fått början till liggsår på ryggen. hjärtat gick sönder i kroppen.
d e bara å hoppas på bättring nu så d inte blir värre.

idag skulle hon få veta om han ska åka tillbax t uppsala eller ej. om hon åker dit så ska de operera in en sjunt. som de borde ha gjort förra gången. enl uppsala så skulle de kunna avvakta i 2 v till men d går inte eftersom mamma redan "förlorat" en månad. cellgiftbehandlingen måste sätta igång snart nu för annars kan metastaserna växa till sej igen. när cellgifterna sätts in ska tydligen en snabb bättring ske å d hoppas ja på av hela mitt hjärta.

d första hon frågade när ja kom var hur ja mådde å hur d va m magen. blir glad i hela kroppen av en sån enkel fråga men d betyder att hon är med å att hon uppfattar vad som sägs runt omkring.

har sorterat smutstvätt å målat naglarna i en grön kulör. magen har börjat kurra så d e nog snart dax att ta tag i matbiten. få se vad kyl å frys har att erbjuda en dag som denna...

Inga kommentarer: