lördag 20 mars 2010

En solig lördag

åå vilket väder! solen skiner från en klarblå himmel och the birds kvittrar. ljuvligt!
har varit en sväng på stan med roger. halva reapriset på bokhandeln resulterade i 3 nya böcker för den nätta summan av 99kr tillsammans. aj lajk!
fika på kondis och nu är jag hemma i soffan igen. roger jobbar på bion till k.15 och kl.16 ska han på ölprovning på bishop. jag får med andra ord bestämma över teven i afton!! hihi....

vi skulle ju ha farit till sthlm i torsdags för att se mika på annexet och sussat hos frille. det bidde inte riktigt så. roger for till jobbet som vanligt på morgonen men en timme senare var han hemma igen men en värk i magen som inte var av denna värld. det blev värre och värre så pappa kom och skjutsade oss till akuten här i köping. där gjorde de en snabb undersökning, kollade blodtryck, ekg och sen blev det ambulans till västerås eftersom de trodde att det var njur- eller gallsten. roger opererade bort gallan för ca 1,5 år sen men tydligen kan man få stenar i gallgångarna som finns kvar.
under resan till v-ås släppte smärtan allt eftersom och när vi kom fram var det helt borta. väl på plats gjorde de i alla fall ett gäng undersökningar.

på måndag ska han till lasarettet i köping och ta lite prover och sen kommer han att bli kallad till ultraljud inom 3 veckor för att kolla efter njur- och gallstenar.

pappa och patrik hämtade oss i västerås och när vi kom hem somnade vi som stenar och i den stilen fortsatte aftonen. någon konsert med mika var inte ens med på kartan, det hade ingen av oss orkat. lite tråkigt men roger är så klart viktigare än en konsert!♥

igår morse for vi i alla fall till hufvudstaden. vi kom upp vid 11 och då hälsade vi på anna och lilla leo i solna. oj oj en sån liten sötnos han är! roger och jag turades om att bära, gulla och mata honom. lite övning...hihi...
vi åt smarrig pasta hos anna och jag fick paket! lyllos mej!

vid 1 skulle vi fara mot stan för att spana in rogers jobb och när vi kommer ut till bilen är det punka... som tur är så fanns det en däckverkstad i källaren av annas hus så det fixades ganska snabbt. vi kom iväg drygt 45 min senare men hann ändå allt vi hade tänkt; var förbi jobbet, mötte upp lillebror, var till nk och spanade in brödrosten. väl på plats så bestämde vi oss för att beställa den via nätet istället, där var den nämligen 430kr billigare. sen vidare till h&m och där hittade jag jeansskjortan som jag ville ha + ett par svarta remsandaler. titta och njut!


kl.16.20 begav vi oss in i biomörkret vid hötorget. på med 3D-brillor och sen försvann vi ner i underjorden tillsammans med alice. ååå vilken härlig filmupplevelse! färgerna var otroliga, scenerierna var fantastiska och 3D-effekten var cool. mer sånt till folket!
efter bion tänkte vi äta på jensens böfhus men det var kö ända ut på gatan och restaurangen var knökfull så vi vandrade vidare till pizza hut och det var oxå mums!
mätta och belåtna for vi till solna, hoppade in i bilen och sen for vi to home sweet home där vi somnade i stort sett på stört! en härlig dag!

1 kommentar:

Unknown sa...

Usch va trist att han blev så dålig!! Hoppas dom kan se vad det beror på så det inte händer igen.
Kul med shoppingtur i storstan i alla fall. Lite bebisgoss gör det ju inte direkt sämre heller :-)
Kul att höra om "Alice". Har tänkt se den men varit lite skeptisk om det där med 3D, men man ska kanske prova det då.
Stora kramar till dig ♥