fredag 12 mars 2010

*FREDAG*

oj! sov nästan hela natten! behövde bara gå på toa en gång!! minns inte när det hände senast??? det brukar vara en himlans trafik mellan sängen och toaletten. men jag klagar INTE!

det bidde ingen bio igår kväll. lite synd så här i efterhand, hade nog velat se michael moore-filmen men jag var trött, ledsen och hade ont i axlar och huvud och den långe var totalt trött han oxå. vi får bege oss in i biomörkret en annan kväll.

solen kämpar för fullt med att ta sej igenom molnen och det ser ut som om att det går riktigt bra, till skillnad från igår. ska ner en runda på stan sen så det vore skönt med klarblå himmel och en stor gul lampa! dax för ett besök på apoteket. igen. nässpray och alvedon står på inköpslistan. de produkterna används flitigt i det thorell/goglundska hemmet just nu...hihi

beställde moto boy-skivan igår. surfade runt lite och hittade den för endast 100 pix på hans hemsida. det är ju almost for free! 15 kr i frakt.

jag fick oxå lov att beställa den där otrooooligt fina väggdekalen som jag hittade...det är fasligt så enkelt det är att bara klicka lite och så har man helt plötsligt gjort av med lite kosing utan att ha behövt lämna lyan. bekvämt.

Inga kommentarer: