onsdag 31 mars 2010

Lite mera Teodor

Om man är lite kall om tassarna så kan man ha strumpor på dem. Så det så!
Idag var vi till Eskilstuna -igen- för att väga godingen och för att få lite amningshjälp. Teodor hade gått upp i vikt så nu är det bara 100 g kvar tills han nått födelsevikten och det ska han göra innan han blir 2 veckor. Idag är han 8 dagar så det ska nog gå bra.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men "helleguuud så liten o puttinuttig man kan vá då".
Börjar tänka i babyspråkstermer när jag ser en sån liten gullig en.

Grattis än en gång! Hälsningar Liselotte

Towe sa...

åh vad söt han är Ullis!! får man ta del av smarrig förlossningsberättelse här sen?? Behöver all erfarenhet jag kan få du vet :)

Anna sa...

Tänk så fin man kan vara där man ligger, med strumpor på småfingrarna och allt!

Min lilla groda ligger i Karins soffa och snusar nu. Idag ville han vakna halv sex och inte somna om när han ätit... så då tänkte den här fiffiga mamman att han nog var mer hungrig och trugade i lite mer mat med den mysiga påföljden att Leo kaskadkräktes ner hela sig och mamman. Efter ren pyjamas somnade han av pur utmattning tror jag, så nu hann jag sitta en stund vid datorn. Skönt tycker mamman. :)

Ta det lugnt nu i början, Ullis. *strängt* Det är underbart men omställningen är TOTAL. På gott och ont... ;) Jag hör av mig senare när ni landat lite mer, men ring NÄR du vill om du vill. Jag är så glad att Teodor äntligen kommit till er!

StoOora kramar Anna

Ulrika sa...

Ja strumpor är riktigt bra på små kalla bäbishänder, vår gumma hade också kalla händer och foss:)Herretoss så gos han är:)
/kram