tisdag 16 mars 2010

Å så var det dax för en tisdag.

hm..vaknade med sus och dus i öronen. igen.... blir g a l e n på denna täppa! det är ca 3,5 vecka kvar tills vobblaren skall ploppa ut. börjar så smått inse att det kommer att vara täppt tills dess... suck....

något positivt (??) är i alla fall att jag inte behöver fylla med läpparna med restylane. det är nämligen inte bara händer och fötter som numer är svullna...även ansiktet och där sitter ju munnen och den är STOR! synen av en nyvaken ullis är inte supersmickrande med andra ord. som tur är så lägger sej svullnaden i nyllet en aning då jag fått vara uppe ett tag.

jag jobbade på fritids igår och det var nice att få träffa alla barnen igen men jisses amalia så trött jag var sen! det tar på krafterna att vara igång en hel dag. tungt för både ben och rygg.

efter jobbet var jag förbi moster berit och fick med mej ett gäng palt hem. värmde på dem åt mej och roggan fick thaimat. superdupergott!!!

aftonen som följde var ganska seg. vi var tröttelitrötta båda 2 så vi turades om att slumra till på soffan framför teven.

har de sista dagarna fått som en molande värk runt blygdbenet och har nu googlat. det är symptom på foglossning:

Smärta över blygdbenet och i ljumskarna är de vanligaste symptomen. Du kan också få ryggsmärtor, smärtor i bakre delen av bäckenet eller höftsmärtor. Det är vanligt med en skapande eller klickande känsla i området runt blygdbenet och smärtan kan röra sig nedåt lårens insida eller mellan benen. Smärtan förvärras ofta om du har benen brett isär, promenerar, går upp- eller nerför en trappa eller ändrar ställning dig i sängen. Den är ofta mycket värre på natten och kan göra att du sover dåligt. Det kan vara särskilt smärtsamt att gå upp på toaletten på natten.

ja varför ska man "bara" vara täppt??????

Inga kommentarer: