måndag 21 mars 2011

kur nr 2

var till vårdcentralen i morse och lille herr goglund fick penicillinkur nr 2. ett bredare penicillin som skall ta bort de envisa bacillerna i lillemans öron. de var fortfarande röda så nu ska han få medicin 3 ggr per dag i 7 dagar. en riktig hästkur mao. han blir piggare å piggare för var dag som går men den där snuvan, hostan å de röda öronen är alldeles för envisa för att den här mamman skall vara nöjd.

teodor knallar nu runt nästan obehindrat. i väntrummet på vårdcentralen så knatade han runt runt och gick emot mej men när han kom fram så girade han och gick åt andra hållet och bara skrattade. en riktig luring! det är bara kruxet att resa sej som han måste lära sej nu. han har klarat det ett par ggr men för det mesta så tar han i för kung och fosterland men kommer i alla fall inte upp. han får kämpa på och öva vidare. han ser i alla fall hur skön ut som helst när han kommer gåendes med handsingarna i öronhöjd som för att hålla balansen.

nu sussar han och jag skall börja med maten. roggan och hans kollega kommer hit på lunch vid 12-snåret eftersom de är i spånga och arbetar idag. skoj med lite lunchsällskap!

Inga kommentarer: