tisdag 8 mars 2011

öroninflammation

lilleman hade öroninflammation på båda öronen. det ena hade värkt sönder och det var därför som var runnit ut. han måste ha en väldans hög smärttröskel för jag tycker att han borde ha gnällt mer än vad han gjort. om han ändå hade kunnat prata så hade han kunnat säga vad som är fel. det känns så himla jobbigt att det aldrig vänder.
idag har han mindre feber men aptiten är fortfarande inte som den ska så nu har jag kokat vätskeersättning igen. vill inte ha en vända till på sjukhuset.
penicillinet går ganska bra att få i honom. det smakar som koncentrerad unken choklad på nåt vis. inget hit med andra ord men med hjälp av den där sprutan så går det ganska bra att få i honom medikamentet. det är synd att penicillinet inte smakar som den flytande alvedonen för den gillar han!

solen skiner och det blåser lite. tror att det är ganska bitigt ute så just idag gör det inget att vi får vara inne. lite synd på den där barnvagnsmarschen, det hade varit skoj att vara med på!

såg just lokalnyheterna och det verkar som om att åkersberga har ett riktigt träsktroll i kommunfullmäktige; Ingela Gardner Sundström. om man sitter på restaurang och en hop av människor demonstrerar utanför med facklor och "stridsrop", hör man och ser man då inte dem??
det handlade tydligen om att kommungubbar och kvinnor fått högre arvoden och att den där ingela blitvit avtackad och fick en middag för 250 00 kr innan hon började nytt jobb.
ja ja, nog om det. ska nog ta och äta lite lasagne innan the little one vaknar från sin lilla nap.

Inga kommentarer: