fredag 4 mars 2011

napp

mailade ett gäng skolor för ett par dagar sen och har fått positiva svar från några stycken. har varit på en intervju å ska iväg på en till. inte illa pinkat va!?

idag har jag å teodor varit på öf i vällingby centrum. jag pratade m britt som är en av de 2 som jobbar där. hon skrev genast en lapp om att man måste vara hemma 48 timmar efter att man haft magsjuka. hon skrev även en ny större lapp om att man inte får vara på öppna förskolan om man e hemma från dagis för att man e sjuk. en del föräldrar har inget innanför pannbenet. är man sjuk ska man vara hemma. punkt. är barnet hemma från dagis så betyder det väl att barnet även är för sjukt för att vara på öppna??? eller e d bara jag som anser d??

har tvättat på em till lillens stora glädje. tänk så skoj d e att smyga sej fram t tvättställningen å dra ner allt innan mamma hinner dit.... ;o) busfrö!

var t city igår å träffade en gammal kollega från v-tuna; lena med bena. vi strosade lite på öfvre å jag har nog aldrig sett så många fula pälsmössor å de däringa mössorna m pälstofs på en å samma dag. pengar e uppenbarligen inte d samma som smak. en del brat-bruttor (vilket skojigt ord!) hade så stora pälsmössor att man nästan inte såg deras små ansikten. de som inte hade pälsmössa hade oversize-solbrillor. tragiskt att se.
å backslick-killarna, de flockades!! tur att man inte bor i de där krokarna....

var inne på fältöversten å åt en supersmarrig pasta. man skulle kunna tro att d ska va en flådig galleria pga var den ligger men sunkigare ställe får man leta efter. usch!

lämnade sen pälsmössor å alla hundbajshögar å gick till de mer centrala delarna av hufvudstaden. köpte mej en tröja på h&m, gulvit-randig m spets, å sen prommade jag å teodor t hantverkaregatan där vi mötte upp en lång man å sen for vi hem.

fredrik kom förbi på en kopp java å sen va kvällen till ända.

Inga kommentarer: