måndag 6 december 2010

vilken helg!

i fredags var jag och teodor till öppna förskolan här i vällingby. det var lagom mycket folk och det var skönt.
tog sen en tur i centrum och handlade lite mjölk och annat matnyttigt. 8fick oxå med mej en sandwish från subway och eftersom jag var skitanshungrig så började jag att äta den på vägen hem i snöovädret). teodor somnade i vagnen som tur var, så jag kunde hänga för en filt så att det inte kom in nån snö. det yrde åt alla håll och det regnskyddet vi har går inte att stänga helt. skulle vilja ha ett sånt där med en platslucka som man kan fälla ner. måste nog gå på jakt efter ett sånt.

vid halv 4 kom roggan hem och då packade vi in allt i bilen och sen for vi till pappa i köping. patrik var oxå där och vi smaskade i oss varsin pizza till aftonsupé. mums.

pappa hade varit till västerås i veckan och köpt en spjälsäng rill teodor så han sov precis lika bra som hemma! tänk så skönt det var med dörr så vi kunde stänga om honom och på så sätt slapp vi vakna av alla hans små ljud och "knorrningar".

på lördagen åt vi en smarrig frukost. pappa hade köpt 2 nybakta bröd och det var mums! vid halv 11 for vi ner på stan och teodor var hemma hos sin morfar.
vi gick en snabbis genom stan för att se om det hänt nåt sen sist. icke.

11-fika med karin, karins mor och far, nisse, jonas, spasse, ellen och tommy och sen for vi till skinngubben och jag lyckades övertala roger att inhandla en varm varm varm jacka!

kl.13 for vi i karavan med moster marianne och kusin ronja till kusin danne och hans familj i valskog. där var kusin david och hans fam, kusin tony, moster berit och moster karin. vi moffade i oss palt och efter ett tag slog paltkomat in...roger fick köttsoppa eftersom han inte äter palt. tokiga karl!

vid tretiden hoppade vi in i bilen igen och styrde kosan hemåt. teodor slocknade nästan på en gång och sov sen nästan hela vägen med avbrott för en flaska mjölk. den här mamman somnade oxå.

väl hemma så gjorde vi inte många knop. mumsade i oss vitlöksbaguetter till "så mycket bättre" och sen slocknade vi.

så kom söndagen. teodor sov till strax före åtta. såå skönt! lite skillnad mot halv 7 i veckorna då hans far envisas med att vara lite för högljudd på morgnarna vilket leder till att lilleman vaknar. efterlyser snart den där dörren högljutt!!

vid halv 11 kom fam hellström. anna och robert skulle på brunch och sen på scalateatern för att lyssna till robbelibobbans far som är en barber shop-snubbe så vi skulle vara barnvakt till lilla leo. det gick som en dans. det enda som var lite jobbigt var att han pep så fort teodor petade på honom och det gjorde han mycket och väldigt gärna. han är ju ganska hårdhänt oxå så jag kan förstå att leo blev lite ledsen. förutom det så var det en himla bra dag. vi prommade till centrum och handlade lite. det man kan konstatera efter en dag med två bebbar det är; jag är imponerad av de som har fler än ett barn!

söndagen avslutades med att roger lagade pizza och det blev bara sååå gott!

Inga kommentarer: