lördag 2 januari 2010

det gör ont

så har andra dagen på det nya året kommit och snart gått. fick besök av heli och anders på eftermiddagen och det var very nice. lite synd att det är så långt till skärplinge...

sena eftermiddagen blev en jobbig stund. alla tankar kom över mej och jag blev så ledsen. bebisen vobblade och jag blev ledsen över att mamma aldrig fick känna det på magen min. såg framför mej hur pappa får träffa bebisen som nyfödd och att mamma inte kommer att vara med.
jag vet inte var jag ska göra av alla dessa tankar och funderingar. emellanåt tror jag att jag ska bli tokig. jag vill så gärna ha mamma hos mej igen. jag vill krama henne. jag vill prata med henne. jag vill lösa korsord med henne. lösa "oves nia" med henne. fika, shoppa och skratta med henne. jag vill ringa till henne när jag är ledsen. jag vill berätta för henne när det hänt något skoj. jag vill prata med henne om graviditeten. det hann vi knappt göra. jag vill berätta för henne hur mycket jag tycker om roger och hur glad jag är att jag träffat honom. jag vill komma hem till styrmansgatan och se mamma och pappa i soffan framför teven. eller se dem sitta i kvällssolen på baksidan. eller sitta på trappen och dricka förmiddagskaffe.

alla dessa tankar och önskningar kommer aldrig att slå in. det gör ont.

Inga kommentarer: