torsdag 11 november 2010

TACK

tack för alla positiva tillrop! efter gårdagen så var det precis vad jag behövde få höra. ♥


i natt så vaknade teodor första gången vid halv elva men då hade jag sussat sen länge (la mej kl.19.30 men somnade nog efter åtta nångång) och roger tog den matningen. sen vaknade han kl.01 och sov sen till halv 7 i morse! idag är alltså, precis som jag trodde, en annan dag. en pigg mamma är en bra mamma, så enkel är ekvationen. att sen den här torsdagen började mindre bra för min fina man, det är en annan historia. längre fram kommer vi, förhoppningsvis, att skratta åt dessa pruttdagar och kaosartade nätter.

verkmästaren i magen (typ portvakt eller vad det kallas, fastighetstekniker kanske...hihi) kommer förbi i eftermiddag för att kolla in vårt avlopp på stora toaletten. tydligen så kan lukten komma från rören där tvättmaskinen har suttit. efter samtalet så stack jag ner näsan i de rören och höll på att trilla baklänges av lukten. spolade lääänge med duschen och vips! så var odören en minne blott. få se vad vaktmästaren ska hitta på. få se oxå om han kan fixa taklampan i köket. den smällde till och blev svart. vi köpte nya lysrör men den är fortfarande lika död. kan vara så att den gjort sitt.

fler glada nyheter; vårt ärende angående dörr till teodors rum är vidareskickat till nån firma som ska komma hit och mäta och tydligen fixa en dörr. den dörr i källarförrådet som var rätthängd var ju ca 1 dm för smal då vi väl fick dit den. inte mycket till dämpning...

pappa kommer hit i morgon för att leka med teodor. hoppas han har tid för mej oxå..hihi
fredrik kommer oxå med hit då. fredrik (som för övrigt fått nytt jobb: GRATTIS SOM 17!) befinner sig i köping just nu så han stannar till här i morrn med pappa innan han far vidare hem till årsta.
ska bli skönt med lite sällskap på dagtid. har varit hemma hela veckan med en snuvig och grinig son. att nätterna sen varit som de varit har ju inte gjort saken lättare. snarare tvärtom...

idag är som sagt en annan dag! storhandling står på agendan och det aj lajk!

Inga kommentarer: